O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Započela provedba volonterskog projekta u PP Grabovača

1/1
Započela provedba volonterskog projekta u PP Grabovača
Započela provedba volonterskog projekta u PP Grabovača
Objavljeno: 02-07-2018

PERUŠIĆ - Započela je provedba petog po redu europskog volonterskog projekta GeoEco – Nature Conservation Project, financiranog iz programa Erasmus+, u sklopu kojega će Pećinski park Grabovača ugostiti 15 volontera iz Španjolske i Estonije na mjesec i pol dana (2. srpnja do 17. kolovoza). Jedna od aktivnosti projekta jest mogućnost učenja španjolskoga ili estonskoga jezika za djecu u dobi od 6 do 18 godina. Učenje jezika je besplatno, a provodit će se od 9. srpnja do 3. kolovoza četiri puta tjedno (ponedjeljak, utorak, srijeda, četvrtak) po 1,5 sat. Tečaj jezika provoditi će se u Pećinskom parku Grabovača. Maksimalni broj osoba koje žele učiti španjolski ili estonski jezik jest 20, a po primitku 20-te prijave javni poziv se zatvara. Javni poziv je otvoren do 6. srpnja.

Zainteresirani roditelji trebaju se jave u ured JU Pećinski park Grabovača kako bi mogli upisati svoju djecu te potpisati suglasnost o sudjelovanju djeteta na aktivnosti.

Osim učenja jezika, volonteri će raditi i na brojnima drugim aktivnostima poput izrade brošura o projektu, uređenja okoliša u parku, provedbe ljetnog kampa, markiranja staza, sudjelovat će i u raznim radionicama, poput filcanja vune, zaštite okoliša, učiti hrvatski jezik te brojnim drugim aktivnostima.

PPG/M.K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom