O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Adria Bike Maraton - 16. i 17. lipnja

1/1
Adria Bike Maraton - 16. i 17. lipnja
Adria Bike Maraton - 16. i 17. lipnja
Objavljeno: 26-05-2018

KORENICA – Pripreme za najmasovniju biciklističku utrku u Hrvatskoj Adria Bike Maraton uvelike traju. A kako i ne će s obzirom na atraktivnost same manifestacije, ali i prirode u kojoj će biti održana, naravno na području Općine Plitvička Jezera.

Ove godine 16. i 17. lipnja gotovo tisuću biciklista iz svih kategorija stiže u Općinu Plitvička Jezera na šestu utrku. Profesionalci brdskog biciklizma i rekreativci već se tradicionalno okupljaju drugog vikenda u lipnju u Korenici, a sve to uz potporu Turističke zajednice i Općina Plitvička Jezera.

Ove godine bit će noviteta, za 6. utrku trasirane su potpuno nove staze, što će sigurno oduševiti sudionike jer se radi o napretku i poboljšanju utrke. Iako je pobijediti na ovomu maratonu stvar prestiža, veliki dio sudionika se zabavlja, raspravlja o biciklima, utrkama, izletima, opremi i svemu onome što ide uz ovaj hobi i šport.

Pobjedu na Adria Bike Maratonu do sad su odnijela neka od najvećih biciklističkih imena u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini te Sloveniji.

M.K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom