O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Rosie Kugli u Gospiću 15. svibnja

1/1
Rosie Kugli u Gospiću 15. svibnja
Rosie Kugli u Gospiću 15. svibnja
Objavljeno: 10-05-2018

GOSPIĆ - Povodom obilježavanja Dana obitelji, Kulturno Informativni Centar Gospić i Putovanja iz Gospića organiziraju predstavljanje dviju knjiga autorice Rosie Kugli 15. svibnja (utorak) u 19 uri. Autorica će osobno predstaviti knjige „Nisam ti rekla...“ i „Hod po rubu“. Knjige propitkuju probleme mladih generacija, s pozivom da razmislimo i o sebi, o društvu kakvo smo  sami stvorili, o načinima komunikacije s našom djecom i mladima kako bi zajedno s njima izgradili bolji svijet s barem malo manje tragičnih posljedica.

Uz Rosie Kugli, autorica knjige „Hod po rubu“ je Marijana Pleše. Autorice su zbog važnosti ove knjige dobile veliku podršku na državnomu nivou. Naime, knjiga se diljem Hrvatske promovira u sklopu javnozdravstvene kampanje „Nije cool biti bully“, a radnja se vrti oko vršnjačkog nasilja i problema među mladima.

U sklopu predstavljanja ovih knjiga, o vršnjačkom nasilju na području grada Gospića i Ličko - senjske županije govorit će doc. dr. sc. Anela Nikčević – Milković s Odjela za nastavničke studije u Gospiću Sveučilišta u Zadru.

D. Bogić

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom