O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

O biovrtu - u petak 13. travnja

1/1
O biovrtu - u petak 13. travnja
O biovrtu - u petak 13. travnja
Objavljeno: 10-04-2018

GOSPIĆ - KIC Gospić i Udruga „Biovrt – u skladu s prirodom“ organiziraju 13. travnja (petak) u 18 sati u velikoj dvorani KIC-a predavanje pod nazivom "Vrtlarenje u skladu s prirodom", a nakon predavanja održat će se razmjena domaćeg sjemenja.

Predavačica Silvija Kolar-Fodor, predsjednica Udruge "Biovrt – u skladu s prirodom”, zaljubljenica u prirodu i dugogodišnja biovrtlarka, otkrit će prirodne metode povećanja plodnosti tla, također će se moći saznati kako (i zašto) uzgajati vlastitu zdravu hranu bez primjene pesticida i mineralnih gnojiva te kako kreirati vrt koji je otporniji na bolesti, nametnike i na klimatske promjene.

U sklopu predavanja organizirano je i kratko predstavljanje upravo izdane knjige “Vrtlarenje u skladu s prirodom” autorice Silvije Kolar-Fodor. Knjiga se može kupiti nakon predavanja po cijeni od 129 kn.

Na razmjenu sjemenja s Udrugom Biovrt pozivaju se posjetitelji predavanja koji čuvaju ili žele čuvati domaće sjeme u svojim vrtovima, a do sjemenja se osim razmjenom može doći i donacijom za sjeme.

D. Bogić

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom