O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

NATO i gospodarstvo - konferencija

1/1
NATO i gospodarstvo - konferencija
NATO i gospodarstvo - konferencija
Objavljeno: 06-04-2018

ZAGREB - Hrvatska gospodarska komora, Ministarstvo obrane Republike Hrvatske i Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta organiziraju konferenciju „NATO i gospodarstvo“, a koja će biti održana  18. travnja u Grand Hotelu 4 Opatijska Cvijeta, Viktora Cara Emina 6 u Opatiji.

Konferencija je namijenjena tvrtkama koje žele saznati više o poslovnima mogućnostima u okviru postupaka javne nabave NATO agencija: NATO Communications and Information Agency (NCIA) i NATO Support Agency (NSPA).

Predavanja će održati visokopozicionirani službenici NSPA i NCIA prema programu konferencije. Osim tvrtkama poseban dio namijenjen je i mogućnostima suradnje agencija s akademskom zajednicom. Zainteresirani će imati  priliku i za individualne razgovore s predstavnicima navedenih agencija uz prethodnu registraciju.

NSPA spaja u jedinstvenu organizaciju NATO logistiku i pomoćne djelatnosti u postupcima javne nabave, omogućujući integrirana rješenja za zemlje članice. NSPA je oformljen u svrhu smanjenja troškova u vremenima financijske krize pod logom „Pametna obrana“ u kojoj je pametna nabava ključni element.

NCIA je osnovana u cilju jačanja NATO saveza kroz povezivanje sastavnica, pružanje sigurnih, suvislih, troškovno učinkovitih, interoperabilnih komunikacijskih i informacijskih sustava i usluga u potpori konzultacija, zapovijedanja i kontrole (C3), omogućavanja nadzora i izviđanja za NATO, gdje i kada je to potrebno. NCIA uključuje informatičku podršku poslovnim procesima Saveza u sjedištu NATO-a, zapovjednim strukturama i NATO agencijama.

Za hrvatske tvrtke sudjelovanje na svim događanjima je besplatno (konferencija i individualni razgovori) uz obaveznu prijavu izravno putem poveznice https://www.hgk.hr/forms/prijava-na-konferenciju-i-b2b-razgovore-nato-i-gospodarstvo.

Rok za prijavu sudjelovanja je 14. travanj 2018.

HGK/M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom