O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Najviše prometnih

1/1
Najviše prometnih
Najviše prometnih
Objavljeno: 03-04-2018

GOSPIĆ - Tijekom proteklog produženog vikenda (30. ožujka – 3. travnja) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je jedno kazneno djelo, osam prometnih nesreća i dva narušavanja javnog reda i mira.

U subotu, 31. ožujka, u Nacionalnom parku Plitvička jezera, nepoznati počinitelj ukrao je novčanik s osobnim dokumentima na štetu 51-godišnje Meksikanke.  Policija traga za počiniteljem protiv kojega će biti podnijeta kaznena prijava nadležnomu državnomu odvjetništvu.

Dvije prometne nesreće su s ozlijeđenim osobama, a dogodile su se na području Senja i Gospića. U njima je jedna osoba teško, a druga lakše ozlijeđena.

Izdvajamo prometnu nesreću koja se dogodila u petak u 19 sati u Senjskoj Dragi kada je 40-godišnji Mađar upravljajući motociklom nepropisno pretječući pao na kolnik dok je motocikl udario u automobil. Vozač motocikla je teško ozlijeđen, te je nakon ukazane liječničke pomoći zadržan na liječenju u KBC Rijeka. Vozaču motocikla biti će uručen obvezni prekršajni nalog  te obavijest o počinjenomu prekršaju.

Tijekom proteklog produženog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. U tom periodu utvrđena su ukupno 64 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i četiri prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola. Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u petak u Novalji, kod 45-godišnjeg Austrijanca (1.41 g/kg).  

Narušavanje javnog reda i mira počinjeno je tučnjavom na području Gospića i drskim ponašanjem na području Korenice. Protiv počinitelja će biti podnijeti optužni prijedlozi nadležnima prekršajnim sudovima.

PU ličko-senjska

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom