O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Jedinstveno digitalno tržište - konferencija 13. veljače

1/1
Jedinstveno digitalno tržište - konferencija 13. veljače
Jedinstveno digitalno tržište - konferencija 13. veljače
Objavljeno: 30-01-2018

ZAGREB – U Kristalnoj dvorani zagrebačkog hotela Westin u Zagrebu bit će 13. veljače održana konferencija pod nazivom Jedinstveno digitalno tržište – izazovi digitalne transformacije poslovnog sektora. Konferenciju organizira Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj i Hrvatska gospodarska komora, u partnerstvu sa Središnjim državnim uredom za razvoj digitalnog društva. Na ovoj konferenciji nazočit će predsjednik Vlade Andrej Plenković.

Stvaranje jedinstvenog digitalnog tržišta na području Europske unije jedan je od temeljnih ciljeva Europske komisije. Konferencija se organizira radi podizanja svijesti među poslovnom zajednicom o važnosti korištenja informacijsko-komunikacijskih tehnologija u svim segmentima gospodarstva te razmjene iskustava oko uvođenja digitalnih tehnologija.

Poseban će gost Konferencije biti potpredsjednik Europske komisije nadležan za jedinstveno digitalno tržište Andrus Ansip. On će održati Dijalog s građanima, format neposredne komunikacije EK s javnošću, putem kojeg žele osnažiti razmjenu mišljenja s građanima o budućim pravcima razvoja EU, u kojem će svi sudionici biti u prilici izravno postaviti pitanje potpredsjedniku EK.

Hrvatska će gospodarska komora predstaviti rezultate ankete o digitalnom poslovanju i očekivanjima, koju provodi među poduzetnicima. Održat će se i panel na kojem će se raspravljati o ključnim izazovima digitalne transformacije poslovnog sektora u Hrvatskoj.

HGK/M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom