O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Vivožanka u akciji!

1/4
Vivožanka u akciji!
Vivožanka u akciji!Vivožanka u akciji!Vivožanka u akciji!Vivožanka u akciji!
Objavljeno: 04-12-2017

Malo šale u naslovu, dakako, jer da smo stavili 'predstavljanje knjige' lako je moguće da sad ne biste čitali ove retke. 

Kako je dobro poznato da u svakoj šali ima (puno) istine, i ova naša naslovna šala poprilično je istinita. Književnica Lea Brezar doista je po majci podrijetlom iz otočkih Vivoza, a "u akciji" imat ćemo je prilike slušati i gledati ubrzo - već 7. prosinca 2017. u 18.30 sati u prigodi otvorenja Book cafea Paradiso u Otočcu.

Na facebooku je Lea Brezar pozvala publiku na druženje u Otočcu, na kojem će zahvaljujući Tamari Jurković predstaviti svoj roman "Kradljivci sreće".

Zašto je izabrala baš to djelo? Jer, napisala je ona i dječju priču "Crveni planet", knjigu o specifičnom poslovanju "Izvan okvira", priručnik za preživljavanje "Da, i?", roman "Superjunakinje", zbirku pjesama "Oda godinama"!

Naslućujete? Radnja romana Kradljivci sreće odvija se jednim dijelom u Vivozama!

I da nije ovoga gostovanja teško da bismo to znali, ostala bi nam skrivena do daljnjega tako zanimljiva stvar.

Srećom ili "slučajem" Lea dolazi u Otočac, a u book cafeu Paradiso družit će se s nama zajedno sa specijalnom gošćom Alis Marić (Čitaj knjigu). Obećale su čistu pozitivu.

Između ostalog, doznat ćete na ovom druženju jako važnu stvar, a to je tko su, u stvari, "kradljivci sreće", naše sreće. Zanimljivo, doista. Evo i tri rečenice Sandre Pocrnić Mlakar iz pogovora Kradljivcima sreće: 

„Što bismo učinili kada bismo znali svoju pravu svrhu? Kako bismo svjesno odigrali svoju pravu ulogu i boju koju samo mi donosimo na ovaj svijet? Bi li se naše ponašanje promijenilo kad ne bismo lutali tražeći sebe u različitim ulogama, već igrali samo onaj lik u kojem ćemo najbolje izraziti svoje jedinstvene osjećaje?" 

 

M.K.G.

 

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom