O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

O 11. međunarodnomu božićnom sajmu u Otočcu

1/1
O 11. međunarodnomu božićnom sajmu u Otočcu
O 11. međunarodnomu božićnom sajmu u Otočcu
Objavljeno: 13-11-2017

OTOČAC – 11. međunarodni božićni sajam u okviru manifestacije Advent u Otočcu bit će održan u subotu i nedjelju, 16. i 17. prosinca, u športskoj dvorani Srednje škole Otočac. Organizator sajma je Turistička zajednica Grada Otočca, uz supokroviteljstvo Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Otočac, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta te Grada Otočca.

Božićni sajam, već odavna tradicijski, a koji je pokrenula u svoje vrijeme Županisjka komora Otočac i Srednja škola Otočac, je manifestacija kojoj se u predblagdanskom okružju želi okupiti sve poslovne partnere, poduzetnike, institucije, udruge i pojedince te zajednički sugrađanima i svima posjetiteljima sajma omogućiti zanimljivo druženje uz božićne pjesme i u veselom blagdanskom raspoloženju, odnosno ponuditi im božićni program darova, ukrasa i sličnih proizvoda vlastite proizvodnje iz svih krajeva Hrvatske.

Svrha je ove dvodnevne manifestacije doprinos oživljavanju i očuvanju bogate zanatske i trgovačke tradicije u vezi s Gradom Otočcem i Gackom. Cilj je skrenuti pozornost i senzibilizirati javnost na vrijednost sačuvanih znanja i vještina u tradiciji i rukotvorstvu u Hrvatskoj općenito; približiti široj zajednici raznolikost proizvoda hrvatskih proizvođača; poticati građane na aktivnije uključivanje u očuvanje vrijednosti vlastite proizvodnje te na kraju kalendarske godine stvoriti još jednu priliku postojećim proizvođačima, tvrtkama, obrtnicima i udrugama da prikažu svoj rad, bolje se upoznaju, razmjene iskustva i ideje te planiraju buduće zajedničke aktivnosti na dobrobit zajednice – stoji u priopćenju Županijske komore Otočac.

Uoči ovogodišnjega Božićnog sajma bit će održana i 2. Međunarodna konferencija o ženama u poduzetništvu, u organizaciji HGK - Županijske komore Otočac. Cilj je progovoriti u javnosti o ženskomu poduzetništvu, istaknuti njegovu brojnost i uspjehe u Ličko-senjskoj županiji i Hrvatskoj, ohrabriti postojeće i potencijale poduzetnice na nove poduzetničke projekte te im pomoći u međusobnom umrežavanju radi razmjene znanja i iskustva, a u konačnici i potaknuti samozapošljavanje žena.

Zainteresirani za izlaganje i prodaju na Božićnom sajmu mogu se prijaviti putem priloženog obrasca prijavnice. Prijave se zaprimaju do popune raspoloživih izlagačkih mjesta, a najkasnije do 10. prosinca. Organizator osigurava tipske štandove dimenzija cca 80 x 200 cm, čiji je broj ograničen, stoga je štand potrebno rezervirati čim prije. Moguće je i rezervirati prazan prostor ako izlagač posjeduje vlastiti štand. Kvadratura praznog prostora nije ograničena, ali ju je potrebno navesti u prijavnici.

Za sudjelovanje na Božićnom sajmu kotizacija iznosi 200 kuna, a izlagači se svojom prijavom sudjelovanja obvezuju na sudjelovanje prvog i drugog dana manifestacije. Oni izlagači koji ispoštuju ovu obvezu, imaju pravo na povrat uplaćene akontacije. Dakle, akontacija ne će biti vraćena ako izlagač odustane od izlaganja na sajmu, odnosno ako ranije napusti izlagački prostor. Kotizaciju je potrebno uplatiti najkasnije do 10. prosinca na račun Turističke zajednice Garda Otočca.

Prijavnica se može online ispuniti ovdje.

M. Kranjčević

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom