O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Najavljene sjednice Turističkog vijeća i Skupštine TZ Otočac

1/1
Najavljene sjednice Turističkog vijeća i Skupštine TZ Otočac
Najavljene sjednice Turističkog vijeća i Skupštine TZ Otočac
Objavljeno: 29-10-2017

OTOČAC – Sutra će, ponedjeljak, biti održane dvije sjednice, sjednica Turističkog vijeća i Skupština Turističke zajednice Grada Otočca. To će ujedno biti i prilika za predstavljanje promotivnoga filma „Srce Gacke“.

A članovi Turističkog vijeća i Skupštine imat će o čemu raspravljati. Rezultati za devet mjeseci ove godine su itekako zanimljiv. Sveukupno broj kreveta do 30. rujna ove godine dosegao je brojku od 727 postelje, u 2016. godini bilo ih je 487,  što je 49 posto više postelja. Predviđa se da će do kraja godine broj privatnih iznajmljivača i dalje rasti jer je zadržan uzlazni trend posjeta turista Gackoj, zahvaljujući ponajprije dobroj pripremi sezone i znatno povećanoj marketinškoj aktivnosti.

Informacijski sustav za prijavu i odjavu turista e-Visitor evidentirao je od 1. siječnja do 30. rujna ove godine ukupno 35.419 dolazaka turista, koji su ostvarili 43.254 noćenja, što u odnosu na ostvareni turistički promet u istom razdoblju prošle godine znači 45 posto više dolazaka i  25 posto više ostvarenih noćenja.

Zaključno s 30. rujnom ove godine premašen je ukupno planirani broj noćenja za cijelu ovu godinu i cjelogodišnji ostvareni broj noćenja za 2016. godinu.

Svakako su to slatki rezultati s kojima će se bakćati Turističko vijeće i Skupština Turističke zajednice Garda Otočca.

M. K.

Foto: Z. J.

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom