O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

2. Konferencija o ženama u poduzetništvu

1/1
2. Konferencija o ženama u poduzetništvu
2. Konferencija o ženama u poduzetništvu
Objavljeno: 15-10-2017

OTOČAC - Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Otočac će drugu godinu za redom organizirati Međunarodnu konferenciju o ženama u poduzetništvu. Konferencija će biti održana 7. prosinca ove godine u sklopu manifestacije Advent u Otočcu. Cilj je progovoriti u javnosti o ženskomu poduzetništvu, istaknuti njegovu brojnost i uspjehe u Ličko-senjskoj županiji i Hrvatskoj, ohrabriti postojeće i potencijalne poduzetnice na nove poduzetničke projekte te im pomoći u međusobnom umrežavanju radi razmijene znanja i iskustva, a u konačnici i potaknuti samozapošljavanje žena.

U sklopu konferencije bit će organizirano predstavljanje uspješnih poslovnih priča poduzetnica iz Ličko-senjske županije, ali i ostatka Hrvatske te zemalja iz okruženja – Bosne i Hercegovine, Slovenije i Srbije. Nakon uvodnog planira se održati panel diskusija sa svim sudionicama.

Konferencija će se baviti temama uspješnih slučajeva iz prakse, identifikacijom potencijala i zabluda u razvoju ženskog poduzetništva, analizom potencijalnih gospodarskih niša i tržišta, kako biti drugačiji – autentičnost i očuvanje tradicionalne i kulturne baštine, trendovima u svijetu te kako ih slijediti i kreirati te formulom za razvoj poduzetništva žena u Hrvatskoj – što je potrebno od države, lokalne samouprave, lokalne zajednice, potencijalnih investitora, poduzetnika i obrtnika, lokalnog stanovništva.

Ova konferencija ima podršku srdišnjice Hrvatske gospodarske komore iz Zagreba, a očekuje se i potpora Ministarstva gospodarstva.

M. Kranjčević

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom