O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Prijavnica za sudjelovanje na 46. međunarodnom senjskom ljetnom karnevalu

1/20
Prijavnica za sudjelovanje na 46. međunarodnom senjskom ljetnom karnevalu
Prijavnica za sudjelovanje na 46. međunarodnom senjskom ljetnom karnevaluPrijavnica za sudjelovanje na 46. međunarodnom senjskom ljetnom karnevaluPrijavnica za sudjelovanje na 46. međunarodnom senjskom ljetnom karnevaluPrijavnica za sudjelovanje na 46. međunarodnom senjskom ljetnom karnevaluPrijavnica za sudjelovanje na 46. međunarodnom senjskom ljetnom karnevaluPrijavnica za sudjelovanje na 46. međunarodnom senjskom ljetnom karnevaluPrijavnica za sudjelovanje na 46. međunarodnom senjskom ljetnom karnevaluPrijavnica za sudjelovanje na 46. međunarodnom senjskom ljetnom karnevaluPrijavnica za sudjelovanje na 46. međunarodnom senjskom ljetnom karnevaluPrijavnica za sudjelovanje na 46. međunarodnom senjskom ljetnom karnevaluPrijavnica za sudjelovanje na 46. međunarodnom senjskom ljetnom karnevaluPrijavnica za sudjelovanje na 46. međunarodnom senjskom ljetnom karnevaluPrijavnica za sudjelovanje na 46. međunarodnom senjskom ljetnom karnevaluPrijavnica za sudjelovanje na 46. međunarodnom senjskom ljetnom karnevaluPrijavnica za sudjelovanje na 46. međunarodnom senjskom ljetnom karnevaluPrijavnica za sudjelovanje na 46. međunarodnom senjskom ljetnom karnevaluPrijavnica za sudjelovanje na 46. međunarodnom senjskom ljetnom karnevaluPrijavnica za sudjelovanje na 46. međunarodnom senjskom ljetnom karnevaluPrijavnica za sudjelovanje na 46. međunarodnom senjskom ljetnom karnevaluPrijavnica za sudjelovanje na 46. međunarodnom senjskom ljetnom karnevalu
Objavljeno: 14-07-2017

 

Pozivamo Vas da nam se i ove godine pridružite na Međunarodnom senjskom ljetnom karnevalu koji će se održati od 7. do 12. kolovoza 2017.godine.

Kao i dosadašnjih godina za karnevalsku povorku koja će se održati u subotu, 12. kolovoza 2017.g., možete se prijaviti putem prijavnice za karneval.

Popunjenu prijavnicu pošaljite na e-mail adresu Turističke zajednice Grada Senja info@tz-senj.hr ili na fax: 053/881-219. Prijave se zaprimaju zaključno s 9. 8. 2017.g.

Ujedno Vas molimo da zbog sigurnosti svih sudionika ovog međunarodnog događaja prilikom prijave potpišete izjavu da ste upoznati s pravilima ponašanja u karnevalskoj povorci. 

Veselimo se Vašem dolasku!

Prijavnica za karneval 2017

Izjava o pravilima ponašanja u karnevalskoj povorci

 

TZGS / ZPH

Foto : Arhiva 2016.

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom