O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

U pet popodne počinje 18. Smotra folklora u Otočcu

1/1
U pet popodne počinje 18. Smotra folklora u Otočcu
U pet popodne počinje 18. Smotra folklora u Otočcu
Objavljeno: 24-06-2017

OTOČAC – Je se malo 'načmrdilo', ali za ponadati se da ne će 'ljuljnuti' kiša. Bila bi šteta, ništa ne može pokvariti neki vanjski nastup kao kiša, a kada je u pitanju Smotra folklora u Otočcu, onda je sve moguće, tako nas barem uči iskustvo.

Središnji program 18. Smotre folklora Otočac 2017. počet će u 17 uri mimohodom sudionika glavnom otočkom Ulicom kralja Zvonimira. U 17:45 je predviđeno da započne program, a to su pozdravne besjede, najave i tako to, da bi u 18 uri započeli pojedinačni nastupi17 folklornih skupina.

Samo da se prisjetimo, danas popodne i večeras nastupit će što s područja Ličko-senjske županije, a što gostujućih skupina: KUD “Brinje” (Brinje), KUD “Lipa Sinac 1923” (Sinac), PU “Dedi” (Donji Kosinj), KUD “Vidovec” (Vidovec), KUU “Gacka” (Ličko Lešće), KUD "Dangubice" (Kuterevo), FA “Dr. Ante Starčević” (Gospić), HKUD “Bribir” (Bribir), KUD “Kraljica Katarina” (Donji Lapac), SKD “Prosvjeta” (Udbina), KUD “Sveta Kata” (Zemunik), LIS “Plješevica” (Zagreb), HKUD “Korenica” (Korenica), HKUD “Perušić” (Perušić), KUD “Lipovac” (Generalski Stol), HKUD “Široka Kula” (Lički Osik) i FD “Otočac” GPOU-a Otočac.

A kada sve to završi, u 21 sat nastupom razvaljuju svojim tamburicama i pjesmom - “Garavuše”.

I.B.
 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom