O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Sve je spremno i za 18. Smotru folklora Otočac 2017.!

1/1
Sve je spremno i za 18. Smotru folklora Otočac 2017.!
Sve je spremno i za 18. Smotru folklora Otočac 2017.!
Objavljeno: 22-06-2017

OTOČAC – I za 18. smotru folklora u Otočcu sve je spremno, iznenađenja nema i ne smije ga biti! Jer već sutra ova „punoljetna“ smotra počinje izborom najljepše djevojke u narodnoj nošnji i najoriginalnije muške narodne nošnje. A bit će to u 20 uri u velikoj dvorani Gackoga pučkog otvorenog učilišta.

U izboru najljepše djevojke u narodnoj nošnji i najoriginalnije muške narodne nošnje sudjelovat će osam parova, da podsjetimo: Ivana Jurković i Klaudio Burić iz KUD-a “Dangubice” (Kuterevo), Nika Šitum i Dario Raulić iz KUD-a “Kraljica Katarina” (Donji Lapac), Antonela Marković i Josip Vidmar iz HKUD-a “Lika” (Lički Osik), Sanja Kalanj i Dane Đukić iz SKD-a “Prosvjeta” (Udbina), Snježana Milković i Ivan Hećimović iz HKUD-a “Perušić” (Perušić), Marijana Dubravčić i Milan Nikšić iz KUD-a “Lipa Sinac 1923.” (Sinac), Petra Nikšić i Matej Delač iz HKUD-a “Široka Kula” (Lički Osik) te Loreta Majnarić i Tomislav Devčić iz FD-a “Otočac” (Otočac).

O tomu tko je najljepša djevojka i tko je momak koji nosi najoriginalniju narodnu nošnju odlučit će „strašni sud“. A tko je taj, eeee, vrijedi doći i vidjeti. Naravno i zabaviti se.

M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom