O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Sveučilišni zbor University of Manitoba Singers iz Kanade na Plitvicama

1/1
Sveučilišni zbor University of Manitoba Singers iz Kanade na Plitvicama
Sveučilišni zbor University of Manitoba Singers iz Kanade na Plitvicama
Objavljeno: 10-05-2017

PLITVIČKA JEZERA – Nacionalni park Plitvička jezera jednostavno ne može biti izostavljen iz određenih kulturnih tura koje se priređuju u Hrvatskoj. Dovoljno su velik i značajan mamac da se na njega „upecaju“ i svjetske krupne ribe.

U sklopu svoje europske turneje u goste stiže glasoviti sveučilišni zbor University of Manitoba Singers iz Kanade, koji će održati koncerte diljem Hrvatske. Uz koncerte u Ljubljani i Veneciji svoju koncertnu čaroliju darovat će 11. svibnja (četvrtak) i posjetiteljima NP Plitvička jezera u 12 sati.

Dječji zborovi i djevojački zbor Pjevačkog studija Mozartine su tako već održali predivne koncerte u Zagrebu, Jastrebarskom, Đurđevcu, Ljubeščici i Karlovcu, te su u dogovoru ljetna gostovanja u Zadarskoj, Šibensko-kninskoj i Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Nakon odličnih prošlogodišnjih suradnji sa zborovima iz Kanade i Litve, Mozartine nastavljaju u istom tonu. Nakon Plitvičkih jezera 12. svibnja večernjim koncertom u splitskoj crkvi Gospe od Zdravlja očarat će stanovnike Splita kao i brojne turiste, a kao šećer na kraju održat će koncert u Omišu u Ilirskom sjemeništu Centra za kulturu 13. svibnja s početkom u 20 sati.

Ulaz na sve koncerte je besplatan, a organizator koncerata i gostovanja ovog ansambla u Hrvatskoj je Glazbeni centar Papandopuline.

O.B.

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom