O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Sretno stigli u Vukovar!

1/8
Sretno stigli u Vukovar!
Sretno stigli u Vukovar!Sretno stigli u Vukovar!Sretno stigli u Vukovar!Sretno stigli u Vukovar!Sretno stigli u Vukovar!Sretno stigli u Vukovar!Sretno stigli u Vukovar!Sretno stigli u Vukovar!
Objavljeno: 29-04-2017

Što nam vrijede riječi, kad ne možemo ni približno opisati radost i ponos koje su naši mladi hodočasnici ponijeli sa sobom u Vukovar na 10. SHKM da ih tamo podijele, a ostavili su ih i iza sebe prije polaska, u svojim obiteljima.

Iz Otočca su jutros u 7 sati ispred župne crkve Presvetog Trojstva krenula dva autobusa s mladima iz župa Otočac, Prozor, Lešće, Sinac, Kompolje, Krasno, Križpolje. Voditelj u prvom autobusu koji popunjavaju mahom mladi iz Otočca je prof. Ivan Gomerčić uz pomoć Mateje Posavi i Antonije Marić, a u drugom don Anđelko Kaćunko. U poslijepodnevnim satima stigli su u župu Ivankovo gdje su ih ugostile obitelji domaćini. Upravo sada, u predvečerje u župi se odvija poseban program koji su gostima priredili mladi župe Ivankovo.  

Sretno su u Vukovar stigli i ostali autobusi iz Gospićko-senjske biskupije, iz Senja, Gospića, Udbine…, a riječ je o 528 mladih.

 

T.Š./I. B./M.K.G.

Foto: facebook

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom