O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Lokalna inicijativa za zapošljavnje - faza III

1/1
Lokalna inicijativa za zapošljavnje - faza III
Lokalna inicijativa za zapošljavnje - faza III
Objavljeno: 28-04-2017

OTOČAC – Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava u suradnji s predstavnicima Lokalnih partnerstva za zapošljavanje (tehničkih tajništva) i Hrvatskom gospodarskom komorom predviđa organizaciju i održavanje info radionica za natječaj “LOKALNE INICIJATIVE ZA POTICANJE ZAPOŠLJAVANJA - FAZA III“, u svim LPZ-ovima u Hrvatskoj. Taj projekt započet je 3 travnja i završit će 5. svibnja ove godine.

Info radionica za Ličko-senjsku županiju na kojoj će biti prezentirane mogućnosti dodjele bespovratnih sredstava u okviru  navedenog poziva, s naglaskom na aktivnosti predviđene za dionike lokalnih partnerstava za zapošljavanje kao potencijalne korisnike sredstava, bit će održana u četvrtak, 4. svibnja, od 13 do 15 uri u KIC-u u Gospiću.

Na navedenim info radionicama predstavnici Ministarstva rada i mirovinskog sustava u suradnji s predstavnicima Ureda za financiranje i ugovaranje projekata Europske unije, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, prisutnima će predstaviti poziv “LOKALNE INICIJATIVE ZA POTICANJE ZAPOŠLJAVANJA - FAZA III“ u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“, kako bi se lokalni dionici upoznali s mogućnostima financiranja provedbe lokalnih strategija u području zapošljavanja, usmjerenih na razvoj lokalnih partnerstava za zapošljavanje te poticanje partnerskog pristupa u pripremi i donošenju politika vezanih uz stvaranje i jačanje ljudskih potencijala u skladu s lokalnim potrebama na tržištu rada.

M. Kranjčević

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom