O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Zip Line Pazi Medo pomaknut za tjedan dana

1/4
Zip Line Pazi Medo pomaknut za tjedan dana
Zip Line Pazi Medo pomaknut za tjedan danaZip Line Pazi Medo pomaknut za tjedan danaZip Line Pazi Medo pomaknut za tjedan danaZip Line Pazi Medo pomaknut za tjedan dana
Objavljeno: 19-04-2017

Zip Line Pazi Medo objavio je na svojoj stranici odgodu otvorenja zip linea, najavljenog za sljedeći vikend. Otvorenje je odgođeno zbog vremenskih (ne)prilika za tjedan dana, pa će se spuštanje zip lineom odvijati u subotu i nedjelju, 29. i 30. travnja, te u ponedjeljak, 1. svibnja 2017.

Onima koji su razočarani odgađanjem i ne mogu iščekati još cijeli tjedan, Zip line je ponudio ipak i mogućnost dolaska ove subote, 29. travnja. Pogotovo se to odnosi na one koji su rezervirali ili osvojili nagradna spuštanja. Prognoza kaže da će u subotu biti sunčano, ali i hladno, svakako ne baš ugodno za zabavu na otvorenom. U slučaju dolaska u sljedeću subotu potrebno se najaviti SMS-om, e-mailom ili putem inboxa Zip Linea Pazi Medo.

Podsjetimo, ukupna dužina čeličnog užeta je 1700 metara i to ga čini najdužim zip lineom u Europi. Postoji još jedan slične dužine u Walesu. Sajla zip linea je 15 mm debela i može podnijeti opterećenje od 30 tona, trenutno je napeta na 6,5 tona.

Moguće je postići brzinu veću od 120 km/h, ali za to je potrebno imati leđni vjetar (sa sjevera). Čak i ako puše čeoni vjetar (s juga), postižu se brzine od oko 100 km/h. U slučaju jakog vjetra ili kiše, spuštanja će uvijek biti prekinuta. 

 

I.B.

Foto: fb Zip Line Pazi Medo

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom