O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Homeopatija - iz znanstvene i kršćanske perspektive

1/1
Homeopatija - iz znanstvene i kršćanske perspektive
Homeopatija - iz znanstvene i kršćanske perspektive
Objavljeno: 09-04-2017

GOSPIĆ - Klub „Utorkom o zdravlju“ i KIC Gospić pozivaju građanstvo na predavanje o temi "Homeopatija - iz znanstvene i kršćanske perspektive", koje će biti održano 11. travnja u 18 sati u KIC-u.

Homeopatija je alternativna medicinska grana koja, prema nekima, korijene vuče s afričkoga kontinenta još iz drevnih vremena. Definirana je tek na prijelazu 19. i 20. stoljeća od njemačkog liječnika Samuela Hahnemanna. Stara, ali nova, ova medicinska alternativa je popularizirana širom svijeta, a njezini korisnici broje se milijunima. U Hrvatskoj ima desetine licenciranih homeopata, te je prisutnost homeopatije poznata i u Ličko-senjskoj županiji.

Što trebamo znati o homeopatiji? Kakva je kemijska podloga homeopatskih pripravaka? Koja je uloga duhovnosti u homeopatskom liječenju i je li sukladna kršćanskima principima?  Odgovore na ova i brojna druga pitanja moći će se dobiti na ovomu predavanju.

Predavači su dr. sc. Tomislav Portada, koji radi i djeluje pri Institutu Ruđer Bošković, te antropolog i student teologije Matija Kovačević mag. anthrop., koji je nastavnik francuskoga jezika u Srednjoj školi s pravom javnosti - Maruševec.

Moderator skupa bit će teolog i predsjednik Udruge Fivaro David Čiplić struč. spec. theol. 

D. Bogić

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom