O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Otvorenje poučno-rekreativne staze "Kozje berdo"

1/2
Otvorenje poučno-rekreativne staze "Kozje berdo"
Otvorenje poučno-rekreativne staze "Kozje berdo" Otvorenje poučno-rekreativne staze "Kozje berdo"
Objavljeno: 28-03-2017

Na najkamenitijem i najsurovijem  dijelu otoka Paga, točnije iznad mjesta Zubovići, u općini Novalja, otvara se poučno rekreativna staza pod nazivom Kozje berdo. Zašto kozje, kad u Zubovićima nema niti jedne koze, saznati možete 28. i 29.04.2017. godine kada se održava i službeno otvorenje staze, koja će obogatiti turističku ponudu cijelog otoka.

Organizator, Udruga Veli Škoj Zubovići, potrudit će se da planinari i rekreativci u subotu, 29. travnja prođu sve lokacije koje ovaj dio otoka čine jedinstvenim. Od rudnika boksita, preko čarobnih uvala Gornjega mora, do nogometnog igrališta usred kamenjara i uskih parapeta društvo će rekreativcima praviti naš vodič, paške ovce te razne legende, s kojima se možda pojavi i koja velebitska vila.  Prolazit će se stoljetnim utabanim putevima kojima su naši djedovi i bake gonili ovce i kuda se išlo na brod za u Karlobag. Pogled koji puca na Velebit i sve Kvarnerske otoke nikoga neće ostaviti ravnodušnim a staza će opravdati zašto Pag zovu i mjesečevim otokom.

Na završetku šetačke ture sve polaznike čeka ručak, a u večernjim satima organizirana je zabava.

Dolazak sudionika očekuje se već u petak, stoga je u večernjim satima predviđeno druženje i poučno predavanje o otoku i samoj stazi. Na otok Pag može se stići trajektom ili Paškim mostom, a svi sudionici mogu rezervirati svoj smještaj preko Udruge Veli Škoj, koja je pripremila povoljne aranžmane.

Kotizacija za sudjelovanje iznosi 50 kn, a uključuje rezervaciju mjesta na događanju, piće dobrodošlice, predavanje i ručak u subotu po završetku staze, te prigodan dar.

Sve što trebate napraviti je prijaviti se na : tomislav.zubovic@gmail.com, na broj 098 606 734 ili preko Fb stranice Veli Škoj Zubovići.

Prijavnica:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdYRfzPwF6FZisbmx52OZpoHhUonZjow_KcS-_zwzS-Y60mfQ/viewform?c=0&w=1

Iva Zubović

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom