O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

7. travnja u Hotelu Luna u Jakišnici okupljanje pružatelja usluga u obiteljskom smještaju

1/1
7. travnja u Hotelu Luna u Jakišnici okupljanje pružatelja usluga u obiteljskom smještaju
7. travnja u Hotelu Luna u Jakišnici okupljanje pružatelja usluga u obiteljskom smještaju
Objavljeno: 08-03-2017

OTOČAC – Zvonko Vrtodušić, predsjednik Sekcije Zajednice obiteljskog turizma za regiju Lika-Karlovac, koja djeluje pri Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj komori Otočac, najavio je za 7. travnja ove godine u Hotelu Luna u Jakišnici na otoku Pagu godišnje okupljanje pružatelja ugostiteljskih usluga u sobama, apartmanima, kućama za odmor i kampovima u domaćinstvu te u pansionima i seoskim domaćinstvima, koji će biti zanimljiv i za sve mikro i male poduzetnike koji prate aktualne promjene i trendove u obiteljskom smještaju. Treći je to regionalni forum obiteljskog smještaja za regiju Lika-Karlovac.

Intencija održavanja Foruma proizašla je iz kontinuirane potrebe za ukazivanjem na turističke mogućnosti Ličko-senjske i Karlovačke županije i promoviranje turističkih potencijala, razvojem selektivnih oblika turizma i njihovom promocijom, razmjenom informacija i upoznavanjem potencijalnih partnera, informiranošću o zakonskim i podzakonskim promjenama i novostima, mogućnostima rada i samopromocije na društvenim mrežama, inovativnim rješenjima važnim za uspješno vođenje obiteljskog smještaja te povezivanjem privatnog i javnog sektora, a sve u cilju kvalitetne promidžbe i brendiranja destinacije.

Na ovogodišnjem forumu teme će biti trendovi u obiteljskom smještaju, efikasni marketinški alati, ali i primjeri dobre prakse i suradnje u našoj zemlji. Domaćini obiteljskog smještaja imaju priliku izravno s predstavnicima institucija raspraviti aktualnu problematiku koja opterećuje poslovanje. Odabrani izlagači predstaviti će najbolje domaće proizvode i usluge specijalizirane za obiteljski smještaj te ovakvim umrežavanjem forum doprinosi povećanju potrošnje domaćih proizvoda i usluga kroz turizam.

Sudjelovanje je besplatno, no broj mjesta u Hotelu Luna je ograničen pa je potrebno na vrijeme izvršiti online prijavu.

M. Kranjčević

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom