O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Kako iskoristiti kulturu u turističkoj ponudi?

1/1
Kako iskoristiti kulturu u turističkoj ponudi?
Kako iskoristiti kulturu u turističkoj ponudi?
Objavljeno: 18-02-2017

OTOČAC – Zadnjeg dana u veljači bit će održana u velikoj dvorani Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Otočac sjednica Strukovne grupe kulturnog turizma Županijske komore Otočac.

Sjednica je zamišljena kao proširena sjednica na koju su pozvani i pružatelji usluge smještaja u domaćinstvu subregionalne Strukovne skupine obiteljskog smještaja Gacka. Naime, na sastanku privatnih iznajmljivača, održanom krajem 2016. g., jedan od zaključaka je bio da su iznajmljivači nedovoljno informirani o ukupnoj ponudi u destinaciji i u njezinu bližem okruženju, stoga je nakana kroz ovaj zajednički sastanak pokušati inicirati konkretnu suradnju i bolje umrežavanje različitih pružatelja usluga u turizmu. Ovakav skup može doprinijeti podizanju razine osviještenosti o turističkim potencijalima kojima pružatelji ovih usluga upravljaju tijekom godine.

Bit će to prigoda da zainteresirani članovi ove Strukovne grupe predstave ostalima svoje aktivnosti, da pripreme možda i prezentaciju, sve kako bi se na praktičnim primjerima moglo pokazati i prikazati kako se može upravljati određenom kulturnom ponudom u destinaciji.

Naravno da je ovakav skup prigoda da članovi Strukovne grupe kulturnog turizma ne samo intenzivnije komuniciraju među sobom, već da se ta razina postignute komunikacije prenese i na sve zainteresirane pružatelja usluga u domaćinstvu.

M. K.

Foto: arhiv

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom