O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Projekcija dokumentarnog filma „Maslenica i Medački džep“

1/2
Projekcija dokumentarnog filma „Maslenica i Medački džep“
Projekcija dokumentarnog filma „Maslenica i Medački džep“Projekcija dokumentarnog filma „Maslenica i Medački džep“
Objavljeno: 27-01-2017

Udruga ratnih veterana 9.gardijske brigade „VUKOVI“ u suradnji sa Gradom Gospićem organizira promociju i projekciju dokumentarnog filma „Maslenica i Medački džep“ zadarskog autora Nenada Šestića koja će se održati 08.veljače 2017.g. Prva projekcija filma organizirana je za učenike Strukovne škole i Gimnazije Gospić 08.veljače u 12.00 sati u kinu „KORZO“ u Gospiću dok će se druga projekcija održati isti dan za branitelje i građanstvo sa područja LSŽ u 18.00 sati.

Dokumentarni film „Maslenica i Medački džep“ su ustvari epizode projekta pod nazivom „POBJEDNICI“ autora Nenada Šestića čija je tema rekapitulacija Domovinskog rata ,koji se radi u suradnji sa Glavnim stožerom oružanih snaga RH. Ovaj projekt je pod pokroviteljstvom Predsjednika Sabora RH a djelatno ga podupire i Ministarstvo hrvatskih branitelja.

Film obrađuje jedne od naj ranijih akcija hrvatske vojske u kojima su učestvovale domicilne postrojbe sa ličke bojišnice koristeći interaktivno obrađene vojne zemljovide,geografske snimke područja djelovanja i autentična svjedočenja učesnika akcija.

Molimo sve branitelje ,članove njihovih obitelji i ostale zainteresirane građane da svojom nazočnošću uveličaju projekciju ovog hvale vrijednog dokumentarnog filma.

9.gbr.Vukovi / M.F.

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom