O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Proširena sjednica Gospodarskog vijeća ŽK Otočac

1/1
Proširena sjednica Gospodarskog vijeća ŽK Otočac
Proširena sjednica Gospodarskog vijeća ŽK Otočac
Objavljeno: 11-12-2016

OTOČAC – Sutra će u Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj komori Otočac biti održana proširena sjednica Gospodarskog vijeća. Kako to inače krajem godine biva, svode se računi o rezultatima poslovanja na mnogim razinama pa tako i u gospodarstvu.

Bit će riječi o osnovnim pokazateljima gospodarstva u Ličko-senjskoj županiji po raspoloživim podatcima lanjske ali i ove godine, dakle kuda se i kamo kreću gospodarski tijekovi, o čemu će govoriti predsjednik Županijske komore dr. Joso Brajković.

No više vremena bit će posvećeno trendovima i smjerovima razvoja hrvatskoga gospodarstva s osvrtom na županije, izlaganje će imati mr. sc. Zvonimir Savić iz Zagreba, s posebnim osvrtom na velike gospodarske razlike na malomu prostoru (misleći pritom na državni prostor).

Kako je najavljeno, sjednici će nazočiti i predsjednik Hrvatske gospodarske komore Luka Burilović, a u svomu obraćanju gospodarstvenicima će očekivano imati prigodu kazati i niz aktualija ne samo u komori, već općenito o hrvatskomu gospodarstvu.

M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom