O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

1. Međunarodna konferencija o ženskomu poduzetništvu u Otočcu

1/1
1. Međunarodna konferencija o ženskomu poduzetništvu u Otočcu
1. Međunarodna konferencija o ženskomu poduzetništvu u Otočcu
Objavljeno: 03-11-2016

OTOČAC - Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Otočac organizira 1. Međunarodnu konferenciju o ženskom poduzetništvu. Konferencija će biti održana 17. prosinca ove godine u sklopu manifestacije „Advent u Otočcu i obilježavanja jubilarnog „10. Božićnog sajma u Otočcu. Namjera ove konferencije je progovoriti u javnosti o ženskom poduzetništvu, istaknuti njegovu brojnost i uspjehe u Ličko-senjskoj županiji i Hrvatskoj, ohrabriti postojeće i potencijale poduzetnice na nove poduzetničke projekte te im pomoći u međusobnom umrežavanju radi razmijene znanja i iskustva, a u konačnici i potaknuti samozapošljavanje žena.

U sklopu konferencije biti će organizirano predstavljanje uspješnih poslovnih priča poduzetnica iz Ličko-senjske županije, ali i ostatka Hrvatske te zemalja u okruženju – Bosne i Hercegovine, Slovenije i Srbije. Nakon uvodnog predstavljanja održat će se panel diskusija sa svim sudionicama. Panel će se orijentirati na pitanja o vještinama i znanjima ženama potrebnih za uspon na hijerarhijskoj ljestvici u poduzećima, izazovima modernoga poslovnog okruženja, usklađivanja poslovnog i osobnog života i ostaloga.

Na konferenciji će sudjelovati veći broj poduzetnica različitog profila, od direktorica velikih tvrtki do osnivačica uspješnih poljoprivrednih gospodarstava. Kroz diskusiju s panelisticama  pokušat će se doći do odgovora gdje se točno stječu menadžerske vještine, je li to kroz praksu ili formalno obrazovanje, te koji su faktori koje panelistice vide kao put uspjehu. Također, usporedit će se iskustva iz različitih dijelova Hrvatske i inozemstva. Predviđeno je i predstavljanje uspješnih projekata koji su se bavili ženskim poduzetništvom – najavljuju u Županijskoj komori Otočac.

M. Kranjčević

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom