O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Kompetentnost i razvoj MSP - prezentacija EU natječaja

1/1
Kompetentnost i razvoj MSP - prezentacija EU natječaja
Kompetentnost i razvoj MSP - prezentacija EU natječaja
Objavljeno: 05-09-2016

OTOČAC - Hrvatska gospodarska komora organizira prezentaciju EU natječaja „Kompetentnost i razvoj MSP“ koja će biti održana 13. rujna ove godine u prostorijama Županijske komore Otočac, s početkom u 11 sati.

Ministarstvo poduzetništva i obrta objavilo je poziv na dostavu projektnih prijava pod nazivom „Kompetentnost i razvoj MSP“ koji ima za cilj ojačati konkurentnost malih i srednjih poduzetnika stvaranjem i proširenjem kapaciteta za razvoj procesa, roba i usluga, održavanjem i povećanjem zaposlenosti, dodane vrijednosti, prodaje na inozemnim tržištima i usvajanjem novih rješenja i tehnologija.

Potpora u okviru ovog Poziva namijenjena je pravnim ili fizičkim osobama, odnosno trgovačkim društvima, obrtima, kao i ostalim subjektima koji se bave ekonomskom djelatnošću, a koji su sukladno definiciji mikro, malo ili srednje poduzeće.

Bespovratna sredstva bit će dodjeljivana putem trajno otvorenog poziva na dostavu projektnih prijava s rokom prijave od 1. lipnja  do 31. prosinca ove godine, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava u ukupnoj vrijednosti 867 milijuna kuna. Najniža vrijednost potpore, odnosno najniži iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 300.000 kuna, dok ukupna državna potpora ne može prijeći prag od 30 milijuna kuna.

Prijave za sudjelovanje na prezentaciji podnose se u Županijskoj komori Otočac na e-mail: flo-kas@hgk.hr ili tel. 053/771-001 najkasnije do 12. rujna ove godine.

M. Kranjčević

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom