O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Tko se prijavio - prijavio se, nema više!

1/1
Tko se prijavio - prijavio se, nema više!
Tko se prijavio - prijavio se, nema više!
Objavljeno: 22-07-2016

OTOČAC – Tko se prijavio – prijavio se, tko nije – do sljedeće godine ništa. A na što to? Pa na 13. Eko-etno Gacku u Otočcu, koja će biti sutra u gradskom parku, manifestaciju koja nezaustavljivo korača u svojoj tradicionalnosti. Jer Turistička zajednica Grada Otočca je i ove godine organizirala ovo događanje, jedno od najvećih u Gackoj. A interesa ima, nema da nema. Izložbeno je to prodajni sajam, koji privlači brojne izlagače, ove godine njih čak 35, ali i brojne ekipe koje se natječu u kuhanju gulaša, odnosno kotliću – njih 27. Dođe tako neko vrijeme kada prostrani gradski park postade i tijesan. Ali neka, to organizatore jako raduje, a kako i ne će.

S organizacijom ove manifestacije započelo se prije 13 godina kako bi se obogatila turistička ponuda grada Otočca, ali i kako bi se pomoglo proizvođačima koji nemaju potrebne resurse za nastup na većem tržištu. Iz godine u godinu, sajam ima sve veći broj izlagača, ali i posjetitelja koji su svake godine privučeni raznolikom ponudom što starih, a što novih izlagača, zanimljivim i bogatim kulturno-umjetničkim programom, kao i aktivnim praćenjem i navijanjem za favorite u natjecanja kuhanja lovačkog kotlića koje je postalo već tradicionalni i neizostavni dio sajma okarakteriziran kao prijateljska borba između profesionalaca i amatera za titulu najboljeg kuhara lovačkog kotlića Grada Otočca.

Eko-etno Gacka prilika je za vlastitu prezentaciju i prodaju proizvoda prijavljenih izlagača, ali za i prezentiranje Gacke kao turističkog odredišta koje i tijekom ljetnih mjeseci ima što ponuditi turistima, kao i za druženje i natjecanje u prijateljskomu okruženju.

M. Kranjčević

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom