O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Veliki susret fotografa – 2. Senj Photo Day

1/1
Veliki susret fotografa – 2. Senj Photo Day
Veliki susret fotografa – 2. Senj Photo Day
Objavljeno: 19-07-2016

SENJ - Foto klub „TRAŽILO“ iz Senja organizira drugu godinu zaredom veliki susret fotografa u subotu, 23. srpnja, u Senju. Dolazak su najavili mnogobrojni foto i video klubovi iz Hrvatske te nekoliko fotografa iz inozemstva.

Program organizatora Foto kluba TRAŽILO osmišljen je tako da fotografima priušti nesvakidašnju scenu i modele za fotografiranje, te ih upozna sa kulturnom baštinom grada Senja. U sklopu Uskočkih dana, koji će biti održani od 22. do 23. srpnja u Senju, organizator će povest fotografe pred najveću prezentacijsku scenu o povijesti najslavnijeg doba Senja iz 16. stoljeća, odnosno iz doba nastanka kule Nehaj. Nadalje, organizator susreta fotografe vodi na fotografiranje Jedriličarske regate koja će također biti održana u subotu. Poslije ručka slijedi obilazak gradskih znamenitosti i zidina, što uključuje muzej, senjsku katedralu i kulu Nehaj. U kuli Nehaj fotografima će biti predstavljena izložba pod nazivom „Velebit – divlje srce Hrvatske“.  

Podsjetimo, Foto klub TRAŽILO iz Senja osnovali su senjski entuzijasti fotografije  je u srpnju 2014. godine. Iza kluba stoji više izložbi, druženja i susreta. Trenutno klub broji 13 aktivnih članova, a cilj mu je educirati i prezentirati fotografiju kao umjetnost, odnosno okupiti sve ljubitelje fotografije u zajedničkom interesu.

Susret fotografa okupljenim pod nazivom „2. Senj Photo Day“ na prelijepi način zaokružuje drugu godišnjicu osnutka Foto kluba TRAŽILO, a ovaj veliki susret fotografa upotpunjuje cjelovitu sliku manifestacije i događanja u Senju. Fotografi će jamačno u svoje mjesto, na svoj način, sasvim sigurno znati prenijeti turističku fotografiju Senja.

 

F.k. Tražilo/I. B.

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom