O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

2. Ivanjski dani u Švici - ima sve da se dimi

1/1
2. Ivanjski dani u Švici - ima sve da se dimi
2. Ivanjski dani u Švici - ima sve da se dimi
Objavljeno: 18-06-2016

ŠVICA – Sutra, u nedjelju u 2. Ivanjski dani u Švici, na Gornjemu švičkom jezeru. Manifestacija počinje točno u podne, možda koju minutu i kasnije. 'ta ne ćemo gljedat na konjski nokat, eli' – dodaje u ime organizatora predsjednica Udruge Švički slap Ivana Prpić.

Do sada se za ovu manifestaciju prijavilo 15-ak ekipa spremnih okušati se u pripravljanju roštilja. Mnogi su se pitali konkretno u čemu to, kojoj vrsti namirnica, jer 'roštilj' je širok pojam. – Može se sve što je jestivo pripremiti, samo dajte! Meso, riba, povrće, stari opanak ili buca, ma mašti na volju! – dodaje predsjednica Prpić.

No, ne treba to shvaćati olako, u žiriju za ocjenu roštilja su profesionalni kuhari koji ocjenjuju kvalitetu, ukus, ali i izgled, aranžiranje,  naglasci su i na prilogu. Nema tu trte-mrte kad je u pitanju vrsnoća pripravljena jela. Niti gledanja kroz prste.

Naravno da se ova manifestacija ne iscrpljuje samo i isključivo u roštilju, brojne ekipe su najavile da će za 'svoju dušu' kuhati gulaš, kotlić, čobanac, što li već. A da sve ne bi bilo gluho, pobrinut će se TS Mirakul.

M. Kranjčević

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom