O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

I navijači iz Otočca stigli u Francusku

1/6
I navijači iz Otočca stigli u Francusku
I navijači iz Otočca stigli u Francusku I navijači iz Otočca stigli u Francusku I navijači iz Otočca stigli u Francusku I navijači iz Otočca stigli u Francusku I navijači iz Otočca stigli u Francusku I navijači iz Otočca stigli u Francusku
Objavljeno: 17-06-2016

Još jučer su hrvatski navijači u velikom broju bili na ulicama Saint-Etiennea, a danas će se do 18 sati i početka utakmice Hrvatske i Češke ulice oko stadiona pretvoriti u pravu navijačku zabavu. „Hrvatska, Hrvatska... U boj, u boj za narod svoj“, odjekuje ulicama Saint-Etiennea, koji je od ranih jutarnjih sati krcat hrvatskim navijačima. Hrvati su posvuda, a najviše ih ima na centralnom gradskom trgu. Tamo je i nekolicina navijača iz Otočca koji su već doputovali osobnim automobilima u Francusku na večerašnju utakmicu izmegu Hrvatske i Češke.

To su vjerni navijači i prijatelji nogometa Ivica Sušić, Denis Lončar, Kristijan i Oliver Bakarić, Matija Matasić -Pajko, Mario Žubrinić. To je ono što smo primili na uredništvo portala, ako ima i drugih navijača koje nismo naveli slobodno nam neka pošalju svoje fotografije koje ćemo rado objaviti i podijeliti s ostalim čitateljima.

Francuzi su sjajno prihvatili vesele hrvatske navijače. Mnogi se žele fotografirati i razmijeniti dresove.

I.B.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom