O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

HSPS Prvenstvo RH u 10 sportskih plesova u Gospiću

1/2
HSPS Prvenstvo RH u 10 sportskih plesova u Gospiću
HSPS Prvenstvo RH u 10 sportskih plesova u GospićuHSPS Prvenstvo RH u 10 sportskih plesova u Gospiću
Objavljeno: 02-06-2016

Pod pokroviteljstvom grada Gospića te Pučkog otvorenog učilišta „Dr. Ante Starčević“ Hrvatski sportski plesni savez u nedjelju 19. lipnja 2016. godine organizira Prvenstvo Republike Hrvatske u 10 sportskih plesova u Gradskoj sportskoj dvorani u Gospiću.

U sklopu strategije za razvoj sportskog plesa u Republici Hrvatskoj, Hrvatski sportski plesni savez je odlučio domaćinstvo jednog od tri najveća natjecanja u natjecateljskog godini dati gradu Gospiću.

Najbolji ambasadori sportskog plesa jesu sportski plesni parovi koji će gledateljima demonstrirati standardne i latinsko-američke plesove.

Na Prvenstvu Republike Hrvatske u 10 sportskih plesova će nastupiti 80 najboljih sportski plesnih parova koji će se boriti za titulu državnih prvaka u osam starosnih kategorija. Osim za naslov državnih prvaka, sportski plesni parovi bore se i za plasman na europska i svjetska prvenstva te kupove u 2016. godini.

Natjecatelji uzrasta od 6. - 56. godina svoj će sportski dana započeti kvalifikacijskim kolima od 15 sati, a najuspješniji će izboriti nastup u finalnom dijelu natjecanja s početkom u 19.00 sati.

Prodaja ulaznica po cijeni 30,00 kuna biti će na dan natjecanja u dvorani. Djeca do 8 godina starosti imaju besplatan ulaz.

S vrhunskom sportskom i plesnom izvedbom te ugodnom glazbom, natjecanja u sportskom plesu izniman su umjetnički doživljaj te se nadamo da će građanke i građani Gospića svojim dolaskom uveličati ovaj prekrasan sportski događaj.

 

Božidar Čavala

Predsjednik HSPS-a

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom