O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Otočki dekameron - predstavljanje 9. lipnja u GPOU

1/1
Otočki dekameron - predstavljanje 9. lipnja u GPOU
Otočki dekameron - predstavljanje 9. lipnja u GPOU
Objavljeno: 01-06-2016

OTOČAC – Evo, Gačanke i Gačani su pod vodstvom prof. Manje Kostelac Gomerčić iznjedrili još jednu knjigu. Otočki dekameron – knjiga I. literarno je djelo 10 autora. Zbog obima teksta, u ovoj knjizi objavljeno je 50 novela, pripovijesti ili drugih proznih formi, ostatak čeka objavu u knjizi II. (jednoga dana).

Gačanski dekameronci su odlučili svoju knjigu predstaviti publici. Bit će to 9. lipnja (četvrtak) u maloj dvorani Gackoga pučkog otvorenog učilišta u Otočcu. Predstavljanje će započeti u 20 uri (ljetno vrijeme). A do slobodna termina nije bilo lako doći, konkurencija događanja u kulturnoj sferi u Gackom pučkom otvorenom učilištu i u Otočcu je velika, osobito ako se u obzir uzmu sve pripreme za nadolazeću smotru folklora. Ipak je pronađen svima prihvatljiv termin - ni preblizo, ni predaleko od drugih događanja.

Kao glavni promotor Otočkog dekamerona bit će doc. dr. Jasminka Brala-Mudrovčić, riječ će uzeti i glavna urednica Manja Kostelac Gomerčić te izdavač Katedra Čakavskog sabora pokrajine Gacke.

A da bi sve bilo zanimljivije i dinamičnije, cijelo događanje će biti proviđeno glazbom. Nakon okrjepe kulturnoga duha, naći će se nešto i za okrjepu tijela, ma naravno.

M. Kranjčević

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom