O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Danas i sutra - Dan hrvatskih prijevoznika

1/1
Danas i sutra - Dan hrvatskih prijevoznika
Danas i sutra - Dan hrvatskih prijevoznika
Objavljeno: 12-05-2016

OTOČAC - Sektor za promet i veze pod pokroviteljstvom Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture organizira „Dan hrvatskih prijevoznika“ u Poreču 12. i 13. svibnja ove godine.

Stručni skup će svečano otvoriti ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Oleg Butković i predsjednik Hrvatske gospodarske komore Luka Burilović.

Dan hrvatskih prijevoznika u cestovnom prometu prilika je za povezivanje svih sudionika cestovnog prijevoza u Republici Hrvatskoj i Europskoj uniji.

Na stručnom skupu okupiti će se predstavnici prijevoznika u putničkom i teretnom prometu kao i stučnjaci – predstavnici Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture, Inspekcije cestovnog prometa, Ministarstva unutarnjih poslove - Odjela za sigurnost cestovnog prometa, Ministarstva financija, Centra za vozila Hrvatske, Hrvatskih cesta, Hrvatskih autocesta, Fakulteta prometnih znanosti te aktualizirati teme poput Zakona o prijevozu u cestovnom prometu, Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu, carinskim procedurama, poreznoj politici te optimiziranju prijevozničkih procesa i smanjivanju troškova.

M. Kranjčević

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom