O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Dinamični travanj u Otočcu

1/1
Dinamični travanj u Otočcu
Dinamični travanj u Otočcu
Objavljeno: 05-04-2016

OTOČAC – Je li to povezano s proljećem, ili je to čisti splet okolnosti, bilo kako bilo ali će travanj u Otočcu biti 'nabijen' brojnim događanjima. Sve će prštati od aktivnosti i to na različitim 'frontovima'. Pa krenimo redom.

Već u petak bit će otvorena izložba fotografija poznata otočkoga fotografa Zorana Jelinića Zox-a, 10. travnja bit će održana dječja predstava Maša i Medvjed, 13. travnja u Otočcu će biti održano Stručno vijeće učitelja i nastavnika povijesti Ličko-senjske županije, 20. do 23. travnja će u Otočcu biti organiziran Festival znanosti i umjetnosti, 24. travnja bit će održano natjecanje u kajakarenju na Gacki pod nazivom Najbrže veslo Gacke, istog dana bit će organizirana i Gastrogacka, 30. travnja bit će održan Međunarodni (ribički) kup Gacka, 30. travnja i 1. svibnja bit će održan Seminar tradicionalne pjesme Dinarske zone (interes polaznika nadmašio sva očekivanja). Vjerojatno to nije sve, bit će i događanja mimo ovih navedenih.

Kapa do poda svima koji se bave organizacijom svih spomenutih događanja. Kapa do poda svima onima koji podržavaju ovakva događanja. Kapa do poda i onima koji ne ometaju ovakva događanja. Sve se to treba posložiti da bi se nešto dogodilo. A u Otočcu će se dogoditi ovog mjeseca mnogo toga.

M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom