O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Hrvatski proizvodi za hrvatski turizam

1/1
Hrvatski proizvodi za hrvatski turizam
Hrvatski proizvodi za hrvatski turizam
Objavljeno: 22-03-2016

OTOČAC – „Kupujmo hrvatsko – Hrvatski proizvodi za hrvatski turizam“ ovogodišnji je projekt Hrvatske gospodarske komore. A gdje bi se to drugdje organizralo ako ne u najturističkijoj  hrvatskoj županiji, u Istri. Akcija Kupujmo hrvatsko bit će organizirana 20. i 21. travnja ove godine u športskoj dvorani Žatika u Poreču.

Tako će domaći proizvođači imati prigodu predstaviti svoje proizvode i usluge kroz nekoliko tematskih područja definiranih prema potrebama hotela, ugostitelja te ostalih pružatelja smještaja i drugih usluga u turizmu. Komori je cilj izravno umrežiti proizvođače i krajnje kupace – nuditelje usluga u turizmu  ne samo izložbom hrvatskih proizvoda na ovom sajamu već i kroz B2B susrete identificirati prepreke i pronalaći rješenja za bolju suradnju domaćih proizvođača i pružatelja usluga u turizmu, kroz panele i prezentacije te educiranje najmlađih naraštaja i građanstva o postojanju kvalitetnih hrvatskih proizvoda:

Službeno će otvorenje biti u srijedu, 20. travnja, dok se za građane i grupne posjete škola vrata otvaraju drugi dan, 21. travnja u 10 sati.

Svi zainteresirani u statusu izlagača mogu se o uvjetima izlaganja pobliže informirati na: http://www.hgk.hr/wp-content/blogs.dir/1/files_mf/prijavni_obrazac72.pdf .

M. Kranjčević

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom