O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Županijska selekcija amaterskih kazališta

1/1
Županijska selekcija amaterskih kazališta
Županijska selekcija amaterskih kazališta
Objavljeno: 17-03-2016

OTOČAC - Uoči 56. Festivala hrvatskih kazališnih amatera u Gackomu pučkom otvorenom učilištu Otočac 19. ožujka bit će održana županijska smotra i selekcija hrvatskih kazališnih amatera na kojoj će sudjelovati otočko Amatersko kazalište „Arupium“ i Amatersko kazalište Gospić.

Program ovogodišnje županijske smotre, koja okuplja amaterska kazališta Ličko-senjske županije, čine dvije predstave koje su otvorene za javnost i koje će u subotu, 19. Ožujka, biti izvedene u velikoj dvorani Gackoga pučkog otvorenog učilišta Otočac. U 16 sati predstavom „Žena s cvijetom u ustima“ nastaloj prema tekstu Luigija Pirandella „Čovjek s cvijetom u ustima“ u režiji Anele Serdar Pašalić i Dragice Uzelac predstavit će se Amatersko kazalište Gospić, dok će u 19:30 Amatersko kazalište „Arupium“ izvesti predstavu „Dok nas smrt ne rastavi“ autorice Nine Horvat u režiji Snježane Orešković.

Županijskom smotrom vrši se selekcija kazališta koja će se od 20. do 22 svibnja predstaviti na 56. Festivalu hrvatskih kazališnih amatera u Pazinu. Organizator ove manifestacije je Hrvatski sabor kulture, a njezin je osnovni cilj poticati razvoj kazališnog amaterizma te predstavljati njegova najbolja kazališna ostvarenja.

Ulaz na obje predstave je besplatan.

GPOU / M.K.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom