O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Strukovna grupa hotelijera i ugostitelja, nautičkog turizma i putničkih agencija

1/1
Strukovna grupa hotelijera i ugostitelja, nautičkog turizma i putničkih agencija
Strukovna grupa hotelijera i ugostitelja, nautičkog turizma i putničkih agencija
Objavljeno: 20-02-2016

OTOČAC - 25. veljače (četvrtak) će u Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj komori Otočac biti održana izborna sjednica Strukovne grupe hotelijera i ugostitelja, nautičkog turizma i putničkih agencija Županijske komore Otočac.

Na sjednici će biti izabran predsjednik, zamjenik predsjednika i poslovni tajnik Strukovne grupe te utvrđene smjernice rada Strukovne grupe hotelijera i ugostitelja, nautičkog turizma i putničkih agencija u budućemu četverogodišnjem razdoblju, uz osvrt na otvorena javna savjetovanja Ministarstva turizma.

Županijska komora Otočac poziva predstavnike hotelijera i druge pružatelje usluga smještaja da donesu pripremljeno konkretno očitovanje o pravilnicima koji se nalaze na javnoj raspravi,  kako bi rasprava bila konstruktivna i rezultirala zaključcima.

Nakon što se održi izborna sjednica, s početkom će se u organizaciji Hrvatske gospodarske komore održati besplatna edukacija za male i obiteljske hotele, hostele, male i neovisne kampove i sve one koji razmišljaju o pokretanju navedenih oblika pružanja usluge smještaja. Primarni cilj je putem predavanja vrsnih predavača s bogatim iskustvom u turizmu povećati njihov praktično znanje korištenja internetom i pokazatelja poslovanja. Sudionici edukacija mogu postavljati pitanja predavačima o svima problemima s kojima se susreću u radu u vezi s temama predavanja, da bi se razmjenom iskustava dobili odgovori za uspješniju prodaju kapaciteta i veću konkurentnost.

I. Banić

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom