O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Lokalno partnerstvo za zapošljavanje - 28. siječnja

1/1
Lokalno partnerstvo za zapošljavanje - 28. siječnja
Lokalno partnerstvo za zapošljavanje - 28. siječnja
Objavljeno: 19-01-2016

GOSPIĆ – 28. siječnja ove godine (četvrtak) bit će održan sastanak Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Ličko-senjske županije. Tijekom sastanka u sklopu projekta ,,Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Ličko-senjske županije faza ll" biti će predstavljen Akcijski plan za 2016. godinu te lzvješće o provedbi Strategije za razvoj ljudskih potencijala za razdoblje 2O14.-2020. u provedenom razdoblju od kolovoza 2074.-2075. godine.

Sastanak će biti održana u KIC-u s početkom u 9 uri.

Projekt Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Ličko-senjske županije provodi se od dana 17. veljače 2015. godine do 16. veljače 2016. godine. Svrha projekta je osigurati okvir za koordinirani rad lokalnih aktera na tržištu rada u cilju unaprjeđenja lokalnoga gospodarstva i lokalnog tržišta rada kroz razvoj i provedbu zajedničke lokalne politike i strategije.

Skupština LPZ-a pokrenula je postupak prikupljanja projektnih ideja za Akcijski plan te su članovi Lokalnog partnerstva zajedno sa lokalnim dionicima prijavljivali projekte za Akcijski plan u vremenskom razdoblju od 24. lipnja 2015. godine do 15. rujna 2015. godine. Po isteku definiranog roka za prijavu projekata Skupština Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Ličko-senjske županije odabrala je dana 24. rujna 2015. godine projektne ideje koje će se uvrstiti u Akcijski plan.

Odabir se temeljio na kriterijima: usklađenost, relevantnost, izvedivost i mogućnost financiranja.

Ukupno je prikupljeno 31 projektne ideje. Sve ideje klasificirane su po prioritetima i mjerama i sačinjavaju Listu projektnih ideja. Od 31 projektne ideje, 21 projekt  je uvršten  u Akcijski plan, dok je 10 projektnih ideja arhivirano u bazi projektnih ideja.

M. Kranjčević

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom