O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Šlampavi Djed Mraz

1/1
Šlampavi Djed Mraz
Šlampavi Djed Mraz
Objavljeno: 01-12-2015

Kazalište Tvornica lutaka gostuje u kinu Korzo u Gospiću s predstavom Šlampavi Dejd Mraz, sasvim drugačijom blagdanskom predstavom. Predstava će biti izvedena u ponedjeljak, 14. prosinca 2015., u 10 sati i u 11.30 sati. 

Scenarij potpisuju Hrvoje Čanić i Petra Radin, režiju Petra Radin, scenografiju Matija Šantić, kostime Dijana Mijić, Božićne pjesme izabrao je i adaptirao Mihael Nikolić, a glume Petra Radin i Dino Skare.

Negdje daleko, na Sjevernom Polu, u domu Bake i Djeda pod prezimenom Mraz, odigrava se velika drama u strci podjele Božićnih poklona. Kako je Djed vrlo neuredan i šlampav, i nikada ne zna gdje mu stoji ni glava, a kamoli nešto važnije, najkompliciranije poslove za njega obavlja Baka.Ove godine, Baki je dozlogrdilo te odluči naučiti Dedu pameti – sakrije vreću s poklonima za djecu.

Djed se baca u izbezumljenu potragu, a Baka zadovoljno trlja rukama.Kada Djed Mraz nauči lekciju, i shvati kako je Baka uvijek sama za Božić, odluči ju povesti na put oko svijeta, u svaki dimnjak na ovoj planeti, u tople i vesele domove, u sreću i veselje svakog djeteta.

Ulaz je 20 kuna. 

 

POUG

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom