O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Sazvana XVII. sjednica Županijske skupštine

1/1
Sazvana XVII. sjednica Županijske skupštine
Sazvana XVII. sjednica Županijske skupštine
Objavljeno: 23-11-2015

Predsjednik Županijske skupštine mr. Darko Milinović, dr. med., sazvao je XVII. sjednicu Županijske skupštine koja će se održati  30.studenog 2015. godine (ponedjeljak) u Gospiću, Budačka 55 (Velika vjećnica) s početkom u 11,00 sati.

Nakon aktualnog sata, članovi Županijske skupštine imaju na dnevnom redu dvadeset i četiri točke. Usvajanje zapisnika sa prošle Skupštine,  tu je i donošenje izmjena i dopuna Programa javnih potreba u obrazovanju, kulturi, tehničkoj kulturi, sportu, informiraju, zdravstvu, socijalnoj skrbi i udrugama građana LSŽ-e za 2015.godinu, donošenje II.izmjena i dopuna Proračuna LSŽ-e za 2015.godinu, donošenje programa javnih potreba u obrazovanju, kulturi, tehničkoj kulturi, sportu, informiranju, zdravstvu, socijalnoj skrbi i udrugama građana LSŽ-e za 2016. godinu, donošenje Proračuna LSŽ-e za 2016.godinu s projekcijama za 2017. i 2018.godinu.

Tu su još mnoge odluke i zaključci o davanju suglasnosti na financijski plan ŽUC-a LSŽ-e, donošenje odluke o izvršavanju proračuna LSŽ-e za 2016.godinu, donošenje smjernica za organizaciju i razvoj sustava civilne zaštite na području LSŽ-e za razdoblje 2016. - 2019. godina. Donošenje socijalnog plana LSŽ-e za razdoblje 2015. - 2020. godine. Donošenje plana davanja koncesija LSŽ-e za 2016.godinu, donošenje odluke o osnivanju Partnerskog vijeća LSŽ-e, donošenje rješenja o imenovanju mrtvozornice na području LSŽ-e ( Općina Perušić ), i mnoge druge.

Dnevni red s materijalima za sjednicu možete pogledati i preuzeti na ovom linku.

I.B.

Foto: Arhiva

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom