O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

9. Božićni sajam - sve se praši od posla

1/1
9. Božićni sajam - sve se praši od posla
9. Božićni sajam - sve se praši od posla
Objavljeno: 11-11-2015

OTOČAC – Priprave za 9. Božićni sajam u Otočcu već uvelike teku. Kako smo već javnost obavijestili, ovaj sajam će biti održan u subotu i nedjelju, 12. i 13. prosinca ove godine. Sajam organizira Turistička zajednica Grada Otočca, supokrovitelj je Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Otočac (inače idejna začetnica ovakva sajmovanja sa Srednjom školom Otočac), dok su partneri u organizaciji Gacko pučko otvoreno učilište i Gacka d.o.o. iz Otočca. Sajam je pod pokroviteljstvom Grada Otočca, dok će mu medijski pokrovitelji biti Hrvatski radio Otočac i GlasGacke.hr.

Sajmovat će se dva dana u Športskoj dvorani Srednje škole Otočac. Dakle, bit će dovoljno prostora, toplo, sa svima popratnim sadržajima.

Sajam će biti otvoren u subotu, 12. prosinca, u 10 uri. Iza toga uslijedit će kulturno-zabavni program. Nastupit će Tea & Jan,  KUD Široka Kula, KUD Dangubice iz Kutereva, FD Otočac, Klapa Senkinje i KUU Gacka iz Lešća. A kad će tko od njih nastupati, e to se ne zna, organizator to drži tajnom. Zato valja na sajmu biti da se ne propuste omiljeni zabavljači. U taj dan sajam će biti otvoren do 18 uri.

Drugoga dana, u nedjelju, 13. prosinca, sajam će započeti također u 10 i potrajat  će sve do 16 uri. Bit će zanimljivo pratiti kulturno-zabavni program jer će nastupiti KUD Lipa iz Sinca i Zvijezde Otočkog vala. Ali to nije sve, negdje iza podne, ne zna se točno kada, slijedi program za djecu, kako je to i do sada na Božićnom sajmu u Otočcu bivalo. Djeca svakako ne će propustiti „Božićnu čaroliju“ – predstavu namijenjenu njima. Ali da ne bi ni časa bilo dosadno, odvijat će se i dječje radionice, a kao iznenađenje će biti dolazak Djeda Božićnjaka koji će najmlađe po navici darovati.

Bit će toga još, bit će ića i pića, kuhana vina, treba doći i vidjeti, doživjeti, sudjelovati, ponešto i kupiti, radovati se, provesti barem jedan dan, ako ne i oba, u ozračju blagdana sv. Lucije.

M. Kranjčević

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom