O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

9. božićni sajam u Otočcu

1/1
9. božićni sajam u Otočcu
9. božićni sajam u Otočcu
Objavljeno: 27-10-2015

OTOČAC - Deveti po redu Božićni sajam u okviru manifestacije Advent u Otočcu održat će se 12. i 13. prosinca u sportskoj dvorani Srednje škole Otočac, Ulica Ćirila i Metoda 5. Sajam će se održati u subotu od 10 do 18 sati, a u nedjelju od 10 do 16 sati.

Organizator je sajma Turistička zajednica Grada Otočca, uz pokroviteljstvo Hrvatske gospodarske komore.

9. božićni sajam je mjesto na kojemu u predblagdanskom okruženju organizator i pokrovitelj želi okupiti poslovne partnere, poduzetnike, institucije, udruge i pojedince s kojima uspješno surađuje tijekom godine te zajednički sugrađanima i svim dobrodošlim gostima omogućiti zanimljivo druženje, uz božićne pjesme i u veselom blagdanskom raspoloženju ponuditi im božićni program darova, ukrasa i sl. proizvoda vlastite proizvodnje iz svih krajeva Hrvatske. Svrha ove dvodnevne manifestacije jest doprinos oživljavanju i očuvanju bogate zanatske i trgovačke tradicije Grada Otočca, Gacke, ali i svih drugih hrvatskih krajeva i njihovih tradicija.

Svi zainteresirani izlagači mogu se prijaviti online. Prijave se zaprimaju do popune raspoloživih izlagačkih mjesta, najkasnije do 8. prosinca, na elektroničku adresu ibanic@hgk.hr, flokas@hgk.hr ili na faks 053/771-130.

Više o tome može se pogledati na:  http://www.hgk.hr/zk/otocac/poziv-za-sudjelovanje-na-devetom-bozicnom-sajmu-u-sklopu-adventa-u-otoccu?category=18 .

 

M. Kranjčević                              

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom